Post by rafigidotem on Feb 7, 2022 0:19:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ StrikeFortressBox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ StrikeFortressBox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats glitch tokens ▞▞▞
▞▞▞ StrikeFortressBox 2022 version ▞▞▞
Vrlo dobro, samo tako nastavi, volim ovu igru.
StrikeFortressBox Actie nwf
Najgora igra koju sam ikad igrao, jako je razočarana, dosadna i uvijek kasni. IRATNA IGRA IKADA!!!! Preporučam NE IGRAJTE !!!! ŽELIM DATI 0 BODOVA ALI NIJE TU PA DAJEM 1 BOD
Beskorisna igra se može otvoriti, ali ne mogu igrati modove, pronađite ovo
🎇🎆✨ dobra
Jako jako dobra akcijska igra
Ja ovu igru igra svaki dan koliko mi je dobra
To je vrlo dobra igra pucanja koja obuhvaća čudovišta i vozila za bijeg. Ocjenjujem je s 4
Sviđa mi se ova igra, ali želim imati ažuriranje koje ima sve isto što i igra chicken gun i odijeva naš izgled sve
Vrlo diskutabilna grafika.
Lijepa aplikacija ali jako kasni btw jako mi se sviđa❤👋🏻
Ovo je vrlo dobra grafika igre je fantastična. Osim toga, vpc možete napraviti svoj vlastiti poslužitelj i također pozvati svoje prijatelje i rođake i također napraviti zaključavanje tako da nitko drugi ne može ući
Prilično nevjerojatna igra. Jedina stvar je da drugi programeri također mogu kopirati format igre. Uf
Ova igra je vrlo zanimljiva, svi učenici igraju ovu igru vrlo lijepo mjesto, pištolj, auto helikopter, itd
Sviđa mi se strike fortress box
Dobra igra, ali nešto kasnije igra ne radi.
nije mogao igrati i zaostajao je bez obzira na sve. bilo je zabavno na drugim telefonima, ali kasni i uvijek je bio prisilno izbačen samo da bi usput pogledao dodatak.
StrikeFortressBox Action ieir
Jako mi se sviđa, dobro je i super, ali. Ne spašava igru. Kao instalirati stražnju stranu
Vrlo dobra igra je bolje koristiti auto shoot, ali treba bolju grafiku
Dajem 💎💎💎puno zvijezdica🙃
Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games Dobrodružné dmjg
Igra je dobra, ali programer bi trebao uključiti modove kao što je battle royale dok stvara osobnu sobu
Nije razumljivo ☺️ Izgubit ćete svoje dragocjeno vrijeme da ovo instalirate. Server ne radi ispravno. Nema previše igrača za igranje. Nema opcija za odabir karte. odabrana je nasumično. I ne previše dobro. A
Prijevara, naplatio sam svoju karticu dvaput prošli put, ali sam dao bodove za jedan i ovaj put opet dvaput naplaćen, ali bez bodova za igranje
Za ovu igru ne dolazi nova 😠
Ovo je loša igra. Iskoristila sam sve svoje streljivo da ubijem tipa, ali on nije umro i upucao me iz pištolja
Ja sam Batmanʕ´• ᴥ•̥`ʔ😎
Cool igra. Igra je prilično ovisna. Dakle, moram ga izbrisati i ponovno preuzimati vrijeme po vrijeme. Dobra igra, radi čak i nakon što su moji dnevni podaci od 2 GB gotovi. Dakle, igra koristi vrlo malo podataka (internet). Dakle, prilično nevjerojatno. 😎😎
vidim štetu nego nakon 2 sekunde žrtva umire loool ...dodaj opciju za kontrolu kostima dugme dimne granate mjesto je glupo
To je sjajna igra, ali treba više automobila i oružja
Tbh ne mogu je ni igrati jer uvijek stane i smeta mi, ali jednom mi je dopustio da je igram i bila je dobra igra😀😐
mrzim ovu igru jer je dosadna
Hvala što ste mi dopustili
Vrlo je dobar, ali kad ga udarite, gotovo pobrkate svo streljivo
Razlog zašto ovu igru ocjenjujem lošom je taj što vas čudovišta/bube ubiju. nasumični igrač stavio je čudovišta u našu malu kocku na karti pustinjske lave i poslao neželjenu poštu i nastavio to raditi
Dobra igra stavila je problem u runde
Ova igra je najgora koju sam ikada vidio.Igrači nestaju i ne vraćaju se čak i ako vrijeme ostane. MOLIM VAM DJECI NE PREUZMAJTE
H oh Vhgus H oh dy
Igra je dobra, ali možete li je napraviti jer možete zaraditi više zlata umjesto malo
Lijepa igra moje ime je velika mafija u ovoj igrici ja sam previše bogat u ovoj igrici ali je ne igram samo za 1000 bugova
Ovo ne funkcionira
Sviđa mi se igra, ali molim vas stavite kameru kao u chicken gun i dodajte ploču. Volite ovu igru
Molimo dodajte namještaj poput stvarnog života i molimo dodajte s time da možemo izraditi prilagođene karte i dodati ažuriranje da možemo sjediti u stolici i možemo ga uključiti/isključiti poput stvari.
Ova igra je stvarno zabavna, ali ima toliko grešaka u biljnoj bombi i toliko je grešaka pa joj zato dajem tri zvjezdice
To je jedna od podcijenjenih igara. Stvarno mi se sviđa ova nova i treba joj puno oružja kao što su SMG, Bolt akcijske puške i tako dalje, ali volio bih da postoji tenk koji rotira glavni top s vozačevog sjedala, a drugi samo sjede, nadam se da izgleda dobro, stvarno želim vidjeti stvari iz Drugog svjetskog rata za oružje.. Da, sve ostalo za WWII na temelju njihovog niskog poligona
Super igra ali sve je skupo odbijte je molim vas.
Jednog dana sam preuzeo ovu igru i stvarno sam rekao da je ova igra jako jako dobra, sviđa mi se ova igra
Vjerujem da mi se sviđa, ali trebam novac za ovaj gane, ne sviđa mi se