Post by rafigidotem on Feb 7, 2022 0:25:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Joy 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Joy 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara mnoge sve ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Joy 2 2022 version ▞▞▞
Jako uživam u ovoj igrici. Sviđa mi se činjenica da se možete vratiti i igrati preko razine kako biste dobili više dijamanata za dovršetak sljedeće razine, tako da ne morate kupovati ili trošiti novac. sjajna igra s hranom
Čini se da može prebroditi Jessicin zadatak. Razina 190 stalno govori da dolazi uskoro. Sada ima četiri (4) mjeseca. Što se događa?
volio sam ovu igru, potrošio sam novac na nju je došao do razine 60 ili tako nešto onda ti govori o novim razinama koje će uskoro doći, ali tako je bilo od prije Božića, frustrirajuće je i dosadno i nitko se ne trudi odgovoriti ti u vezi toga nije sretan
Mislim da je to briljantna igra, ne zamjerite oglasima, evo ideje za koju mislim da bi bila dobra... globalno natjecanje u kuhanju gdje koristite 5 energije za unos i kuhanje jela dok ne izgubite mušteriju to je nekako beskrajna bitka.
Pristojna igra u kojoj sam potpuno uživao u tako dugo vremena u tako kratkom vremenu, pristojan izazov, veselim se što ću zapravo odraditi cijelu igru osim ako ne postane teže volite bonus videozapise za dragulje, lijepe nasumične darove i razumnu količinu koju mogu dobiti svaki put.
Pogrešne umake koji idu na pogrešne tanjure kada imate različite kuhane predmete u rukama treba popraviti. To čini igru daleko težom, pogotovo kada ste na razinama kada ne možete ništa baciti. Samo to će me natjerati da prestanem igrati. Igre upravljanja vremenom su zabavne, ali ne kada vas igra zajebava, a ne bilo koja vaša greška.
To je nevjerojatna igra kuhanja.. I ja sam bio ovisan.. ali nemojte trošiti svoj novac u ovoj igrici... Nema više razina... Razočaran sam... pa 2 zvjezdice
Dobra igra, ali kada pobijedite sve faze, nema novih dostupnih. Čekao sam više od tjedan dana da se otvori novi restoran. Tu nema sreće. ocjenio bi ga s 5, ali treba ga još malo razviti. Tužno
odlicna je igra
frustrirajuće, predugo za nove razine..stvarno uživajte u igri, ali čekate nove razine "uskoro"
Bilo je zabavno dok nisam čekao ažuriranje, a dugo sam čekao bez informacija. Nemojte trošiti novac na igru ako ste negdje na razini ramena ili zaglavite s neupotrebljivim stvarima dok se ne ažuriraju, ako ikad. Još uvijek čekam ažuriranje...Spustio sam na jednu zvjezdicu zbog nedostatka komunikacije i ažuriranja od strane programera. Čekam skoro godinu dana i nitko neće odgovoriti na zahtjeve za kontakt.
Zaista volim ovu igru, igrao sam je svaki dan. Ali zapeo sam na razini 190, prošao sam zadatak Jessice. Čekam da pređem u sljedeći restoran već otprilike 4 dana. Čak sam kontaktirao ljude, ali nisam dobio odgovor. Ovo je budala!!!!!!
Sviđa mi se igra, ali nakon svake runde igra se odustajanje zbog oglasa.
Toca Life World 教育 xgpc
Stvarno volim ovu igru. Već sam dobio 10 ključeva na japanskoj razini, ali još uvijek 'uskoro'. Također ga ažuriram, ali još uvijek ne radi. Nadam se da ćeš ovo popraviti što prije. HAHAHAHA
Jako mi se sviđa igra, ali brzo gubite živote. Volim igrati kontinuirano. Čekanje na obnovu života mijenja igru.
Kuhar se polako kreće na tvrdim razinama. I treba snažno udariti za odgovor. Vrlo iritantno.
volim ovu igru koja izaziva ovisnost! ali mrzim što moram čekati na živote ili ih kupovati, to je sranje!! Gledao sam videozapise kako bih zaradio živote, ali ih nisam dobio i morao sam nastaviti gledati, a ipak ih nisam dobio! trebalo bi ih biti više ili svaka razina ne bi trebala koštati 5 njih! jedino što bih promijenio!
To je lijepa aplikacija, ali postaje teško igrati. .isprva je išlo savršeno, ali sada postaje teško, ne mogu ni prijeći na sljedeću razinu
To je brza zabavna igra, ali ne toliko uzbudljiva i pojačivači koštaju skupo. Najbolji savjet bi bio da nađete drugu igru pa ću je deinstalirati 😕😕
Dolazi li još jedno ažuriranje?? Iskreno volim ovu igru i strpljivo čekam neko vrijeme, ne želim izbrisati, ali ako treba, hoću. Ja sam na trećoj karti svijeta i zaustavljen sam na razinama 30/90!! Molim vas, javite mi kada bude dostupno barem sljedećih 60 razina??
vrlo teško proći razine nakon 10 Odbijam trošiti novac na igru s dodacima svakih 5 minuta koliko novca vi ljudi želite zaraditi da biste pohlepni
Izgleda zabavno, ali ga nikad prije nisam igrao. Stvar je u tome što traje zauvijek
Jako mi se sviđa ova igra, prvo je krenulo sporo s razinama, a kako vrijeme prolazi razine postaju sve brže i teže i to je ono što mi se jako sviđa kod igara i zato ova igra zaslužuje pet zvjezdica.
odlicnq
To je zabavna mala igra kuhanja. Igrao sam bolje. Siguran sam da ću ga uskoro izbrisati i nisam igrao dovoljno dugo da bih stigao daleko. Previše vam je neugodno izgubiti život čak i kad prođete svaku razinu. Dakle, stvarno možete igrati samo 5 puta, a zatim morate čekati da se životi vrate. Nije vrijedno vremena.
Ovo mi je bila jedna od najboljih igara za kuhanje, ali ne, voljela bih da mi daje novčiće za nadogradnju prije, također imate 5 sekundi na satu, dovoljno za posluživanje i oni će se pobrinuti da potrošite dijamante ili novac i zapravo dovoljno poslužite. Daju novčiće, ali samo 2/3 dijamanata pobjeda. 40 Diamonds je previše da bi netko mogao kupiti, trebao bi biti kao 10. Upravo ću izbrisati ovu igru jer će vas natjerati da potrošite jer se kreće tako sporo s kupcima koji dolaze do vas i varanjem da nastavite kupovati dijamante .
Tajming nekih razina je vrlo nizak pa je teško dobiti ključeve i proći razinu...
prilično sux da se zaustavlja samo na 190, i čekam već 2 tjedna da se otvori novi restoran..
Morate dodirnuti previše puta da biste premjestili hranu i isporučili je, ako možete napraviti samo jedan dodir, bit će cool
Cooking Joy 2 Симулятори ati
Volim ovu igru koja je vrlo izazovna. Za sada ne vidim nikakve probleme. Zabavljati se.
Igra je bila super dok nisam sve dovršio i morao sam čekati da se ostatak igre razvije. I ja sam čekala mjesecima dok ga nisam samo IZbrisala!!! Tako razočaran!!!
sviđa mi se gane, ali previše oglasa. Čini se da ćete potrošiti puno novca na igru. Deinstaliranje. kakva šteta što je sladak, ali nije vrijedan mog teško zarađenog novca.
Završio sam svaku razinu, samo da bih shvatio da nakon Jessicinih zadataka više nema razina. Pitam se kada dolazi TAJ nadogradnju. Prošlo je 4 mjeseca, pa ću samo deinstalirati ovu igru. Baš šteta.
JAKO ZABAVNA IGRA!😁Sigurno bih volio da mogu nositi drugačiju odjeću i drugačiju frizuru svaki dan u igri.To bi igru učinilo puno zabavnijom!😁😀
završio sam većinu razina sada govoreći da moram čekati da otključam novi restoran, čekam već mjesec dana pa ne razumijem zašto se još nije otključao
Trenutno je spor u preuzimanju, ne želi preuzeti i imam 200Mb, ali ne želi preuzeti
razine r više i zanimljivo, bt do teške razine r razbijanje d glave. iritira dugo čekanje da se obnovi život za igru
dosegnuo je konačnu razinu prije 3 tjedna ili više, kaže se da će Novi restoran uskoro doći, a da se još uvijek ne otvara
Završio sam sve razine za Jessicine zadatke i sljedeća razina je još uvijek u tijeku. Nestrpljivo se veselim nastavku igranja Cooking Joy 2. Molimo nadogradite razine što prije. Hvala vam.
Apsolutno volim ovu igru! Ja sam na razini 190 i trebam novi restoran. Oglasi postaju dosadni jer ih ima toliko, ali volim igru pa se samo bavim njome, ali se osjećam prevarenim kada ne prođem nivo i usred sam igre i pojavi se da li želite kupiti ovo spremanje i upravo je tamo gdje tapkamo za kuhanje, tako da automatski uzima naše dragulje bez izbora. molimo dodajte nove razine!
Ova igra je fenomenalna.... Uči vas kako raditi više zadataka s velikom preciznošću... za sada je dobro, ako se nešto promijeni vratit ću se da vas obavijestim... Ali sada mi se sviđa💕
Sjajna igra! Međutim, ponekad kliknete na nešto usred igre, a ono ne reagira.
uživam u malim igrama poput ove. stvarno bih volio da ima više ploča za držanje, ali nijedna igra nije savršena.
Cooking Joy 2 Simulator xyh
Igri je potrebno više ladica za pohranu, većina igara ima tri koje vam omogućuju da unaprijed skuhate hranu.