Post by rafigidotem on Feb 7, 2022 0:28:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pooking - Billiards Şəhər ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pooking - Billiards Şəhər IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu bir çox kristal ▞▞▞
▞▞▞ Pooking - Billiards Şəhər 2022 version ▞▞▞
Darıxdırıcı və çoxlu reklamlar onu silir
Bu
Yenədə başmı qatıram. Pis oyun deyil, qəşəy oyundu👍🏻👍🏻👍🏻
Oynamaq üçün əla oyundur. Yorğunsunuzsa, çox rahatlaşdırıcı bir oyundur
Əla hovuz oyunu çox əyləncəlidir
Oyun qaydasındadır, lakin əlavələr həddindən artıq çoxdur
Zorrrr
Reklamlar oyununuzu və səviyyənizi pozmasaydı oyun yaxşı olardı...reklamı göstərin amma bizi yükləməyə məcbur etməyə çalışmayın və sonra ekranın reklamını almaq üçün yenidən başlamalıyıq və o, bizə göndərir. eyni oyun və səviyyə.... XİDMƏTİNİZİ TƏKMƏL EDİN!!!!!!!!!!!!
Həddindən artıq reklam. Hər səviyyənin sonunda birinə fikir verməyin, amma stolu idarə etməyi bitirməmiş onlar mənim oyunumu kəsəndə bu, bezdirici olur.
Hər şeydən çox yaxşı oyun ..... hazırda 81-ci səviyyədədir və məni çox heyrətləndirməyən 2 rinq var....1.bəzən siz replika bucağını hərəkət etdirdiyiniz zaman replika çəkilişi yerinə yetirəcək.... ..2.növbəti səviyyəyə keçmək üçün mükəmməl bir nəticə əldə etməlisiniz.... olduqca qeyri-real və olduqca ədalətsiz.... 1 bəlkə də 2 səhvə icazə verilməlidir ... həm də sadəcə olaraq yaxşı olardı strateji olaraq yerləşdirilmiş toplarla zərif konfiqurasiyalar əvəzinə normal top dəstini yığsın
Pooking - Billiards City Thể thao ukly
Yeniləmə heç nə etmədi, oyun reklam edilənlə eyni deyil, amma yenə də xoşdur
Pooking - बिलियर्ड्स सिटी खेलकूद eud
Böyük vaxt itkisi. İndi bir çoxları əlavə edir.
Əla oyundur, lakin məruz qaldığınız doyma reklamı onu xoşagəlməz edir. Silinir.
👍👍👍🇦🇿
Məcburi reklamlar çox bezdiricidir
Diqqətinizə ehtiyacım olduğu üçün sizi yenidən 1* qiymətləndirdim.... Mən 230 ish səviyyəsindəyəm və qrafikinizdə göstərildiyi kimi hələ də sadə bilardo oyunu oynamamışam. Üstəlik, siz qrafikadan fərqli olaraq quş gözündən başqa heç bir mənzərə yoxdur. Nəhayət, reklamları gözləmək əvəzinə oyunu almaq üçün heç bir seçim yoxdur. Deyəcəyəm ki, bu, parlaq oyundur və reklamlar çox qısadır. Amma yuxarıdakılara cavab verməyinizdən məmnun olaram.
♥ ️ ♥ ♥ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 🇦🇿🇦🇿🇦🇿🇦🇿
Əvvəlcə görəcəksiniz ki, bu, çox yaxşı oyundur, lakin 7-ci səviyyəni tamamladıqdan sonra bir qalibiyyətdən sonra əlavə olunacaq ki, bu, çox zəhlətökən və iyrəncdir. o
Çox yaxşı oyunlar, indiyə qədər əldə etdiyim 450 səviyyəyə qədər pis deyil. Bunu cəhd edin
Sərin və oynamaq üçün maraqlıdır və bu, insana real dünyada necə mükəmməl olmağı öyrədir. Mənim bundan xoşum gəlir
Çoooox gözəldirrr👍👍👍👍👍👍
Yaxşı amma daha yaxşı ola bilərdi. İnsan rəqibi şəklində daha mürəkkəb AI ilə.
Heç də çətin deyil və digər hovuz oyununa çox oxşar bir oyuna malikdir.
Niyə bu qədər reklam var? Və niyə heç bir reklam üçün ödəniş etmək seçimi yoxdur?
Ciblərdə görünən əl oraya qoyulur, ona görə də başqa cib seçməlisən., Əgər topu cibinə soyarsansa, o, topu əlindən alır ki, onun üçün xal almayasan, başqa cib seçin.
bu nedi detskidiki bu
Topların hərfləri sırasına əməl edərək (göndərmə/göndərmə) əmrlərindən istifadə edərək hovuz toplarını hovuz dəliklərinə vura bilərsiniz.
Pooking - บิลเลียดซิตี้ กีฬา gsq
ミニブロッククラフト ミニゲーム iup
Çoxlu reklam!
Pooking - Billiards City Sports rcb
Kimdi var
Əlla oyundu
Əla oyundur ama tezgutarir
Mən başqa bir snooker proqramından daha az topla qayıtdım və snooker topunu udmağı azaltmaq üçün batareyam bitənə qədər bu proqramı tək buraxa bilmərəm.
Mən lənətə gəlmiş reklamlara görə rəyimi 4 ulduzdan 1 ulduza dəyişdim. LÜTFEN lənətə gəlmiş reklamlardan qurtulmaq üçün bizə pullu seçim verin. Onlar çaşqındır, hər bir səviyyəli cəhd arasında birinin olması bezdiricidir və o yerə çatır ki, oyun tamamilə donur və hər 2-3 reklamdan bir çökür və sizi bütün oyunu yenidən yükləməyə məcbur edir. Bu oyun əyləncəlidir. Mən həqiqətən zövq alıram. Sadəcə reklamlardan qurtulmaq üçün bu oyuna 5-10 dollar ödəyərdim!! Ya qəzaları düzəldin, ya da ödənişli reklamsız versiya təklif edin!
Çox yüksək irəliləyiş bütün addımlarda olur
Çoxlu reklam. Həm də texniki cəhətdən hovuz oyunu deyil. Heç bir matç, rəqabət, rəqiblər... Bu, daha çox bilyard stolunda baş verən tapmaca oyunudur. Səviyyələr çox asandır və çox sürətlə gedir, buna görə də hər səviyyə dəyişikliyində daim reklamlarla bombardman olunursunuz. Oyunun özü başlanğıcda əyləncəlidir, lakin çox tez köhnəlir, çünki çətinliyi artıran yeganə şey masanın formasıdır. Həmçinin bəzi səviyyələr eynidir, bəzi toplar rəngləri dəyişir, lakin hər şey eyni qalır.
Pooking - ბილიარდის ქალაქი სპორტი stum
Pooking - Billiárd város Sport yww
ele qurublar ki oyunu deyqede oz dasin girir iceri bele wey olar aaaa