Post by tabtiturbipal on Feb 16, 2022 20:12:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood piiramatu raha ▞▞▞
▞▞▞ Paint by Number Coloring Games 2022 version ▞▞▞
Ma tõesti tahan seda rakendust armastada, kuid mul on väga raske näha varjutatud alasid, kuna see on lihtsalt ühtlane värv, mu aju hüppab sellest lihtsalt mööda, nagu see oleks juba värviline. Kui nad saaksid lisada võimaluse muuta varjutatud ala muster, mitte ainult ühevärviline hall, oleks see peaaegu ideaalne! Nagu praegu, ma ei usu, et jätkan mängimist.
Pildid ei ole nii ilusad, kui ma arvasin, et "nädalatellimus" oleks tasuta (nii ahne ka). Liiga palju reklaame, rakendus on segane ja korrastamata. Desinstallitud. Piiramatu arv vihjeid ja reklaamivaba peaks olema üks ost, ma leian, et värvimisrakenduse tellimused on tühised.
Mitte igaüks ei taha näkidest ja draakonitest erilisi pilte. Palun veidi rohkem mitmekesisust. Head puhast lõbu palun.
Pildid on vapustavad!! Ma armastan seda rakendust!! Mulle ei meeldi tõsiasi, et pean vaatama reklaami, et avada kõik pildid, mida olen proovinud värvida. Ma tean, et mõned pildid avanevad reklaamiga, kuid kõigil piltidel ei tohiks reklaame olla. 😑
Valikus on ka ägedad pildid. Kvaliteet on parim, mida seni näinud olen. Selle rakendusega väga rahul!! Läbi ja lõhki suurepärane!!
Vaata mängu äge!!
Ma armastan pilte. Siin. Väga värvilised, näevad professionaalsed välja.
Mulle meeldis see rakendus, kui selle esimest korda hankisin, kuid pidin selle täna õhtul kustutama, kuna see jäi maha ja käivitus uuesti. Installisin selle uuesti, loodetavasti lahendab see probleemi.
Maali numerolla väritys pelejä Lautapelit nsho
Rakendus meeldis mulle, kuid proovisin näha, kas reklaamidest vabanemise eest tuleb maksta ühekordset tasu (ei ole huvitatud pluss- või kuldpakist, mida peate iganädalaselt/kuuliselt maksma). Otsisin, aga ei leidnud ühekordset tasu
Kui olete perfektsionist, ärge seda alla laadige. Igal pildil on umbes viis kohta, mis ei ole määratud värviga, mida nad peaksid olema. Mind ärritab, et see, kes algselt määrab numbrid ja värvid aladele, pooldab seda. Muidu on pildid kenad, aga "Mitte see piirkond!" mull, mis kogu aeg üles kerkib, ärritab mind.
Lihtne lihtne. Mõnus. Olen varem värvimismänge mänginud, palka pole kunagi makstud, kuid kui teile meeldib värvida, on see hea minevikurakendus
Ma mängisin seda aastaid. Jääb külmetama ja lööb välja, kui su maal Ma usun, et maali all on reklaame. See on viimane kord, kui ma uuesti installin
Ma naudin seda rakendust ja see on lõõgastav. Oleks lahe, kui saaksime mõnele neist ise värve valida või kui oleks loodud sektsioon, kus inimesed saaksid ise oma värvijada valida. Lihtsalt idee, mille mõtlesin teile mõtlemiseks välja panna, olen kindel, et ma pole ainus, kellel see idee on. Aitab aega veeta ja pilte on pärast valmimist äge vaadata. Olen mõned neist alla laadinud, et saaksin neid oma telefoni taustapildina kasutada. Hämmastav aitäh. 😃
Eile (29.12.2020) alustades andsin sellele 4 tärni eKr. Mu pildid läksid värvimise ajal mustaks. Täna pole seda seni juhtunud. Pildid on ilusad ja värvid on erksad ja eredad, mitte lamedad nagu mõned värvimisrakendused. Valisin igakuise subtiitri. Loodan, et see on seda 10 dollarit väärt, mille ma maksin☺ Noh, see hakkas just seda tegema ja siis lakkas töötamast. Ma proovin uuesti.
Mis kurat toimub? Ma ei saa täna mängida (8.11.21), kuna tundub, et reklaam on saidi üle võtnud. Kas kellelgi on veel see probleem?
Pettus peidab tükid nii, et te ei saa puslet lõpetada, kui see ei nõua reklaame vaatamist, see viib teid puuduva tüki juurde, vabandust, eemaldage see
Tõenäoliselt tõstan oma hinnangut, kui leian kunagi juhised. "Abi" jaotist pole ja ma ei saa isegi aru, kuidas värve muuta. Siiani tundub see üsna kasutu. EDIT: Ei muuda siis. Arvasin välja – kõik, mida saate teha, on kulutada palju aega ekraani puudutamisele. Pärast iga puudutamist värvib see selle jaotise ja peate lihtsalt veenduma, et puudutate iga jaotist. Loominguline sisend puudub. Mitte väärtusetu, sest mõned pildid on korras, kuid mitte midagi rohkemat kui ajaraisk.
super lõõgastavad, säravad värvid, suurepärane viis vaba aja veetmiseks.
Sitt mäng
Mulle meeldib, aga ka ei meeldi, ei meeldi pidevad reklaamid ja juhuslikud hüpikaknad, samuti peaks mõnel kohalikul pildil olema õiged nahatoonid, mitte heledad (ma olen põlisameeriklane)
Ma tõesti armastan seda rakendust. Peaaegu kõik värvitud ja sooviks erksamaid ehtetoone ja läikivamaid pilte. Mitte lamedate ja pastelsete piltide jaoks. Möödunud on peaaegu aasta ja olen värvinud üle 9300 pildi. Rike märkidega tuleb parandada. Mõnikord kaob mu statistika. Lisaks ei pea ma lõpetatute arvu õigesti, nii et ma ei teeni kõiki märke. Muidu annaksin sellele rakendusele 5 tärni.
Nii et ma armastasin seda mängu alguses, sain loomulikult küberesmaspäeval aastaks esmaklassilise versiooni, siis otsustasin osta uue telefoni ja see ei anna mulle reklaame ega minu uues telefonis midagi. olen selle mängu tegijates väga pettunud, kui kavatsete mind maksma panna, et saaksin oma kraami üle kanda, mis on lihtsalt röövellik mees. HÄBI SULLE!!!!!!
Armastan seda, kuid suur probleem on see, kui rakendusega midagi juhtub või kui saate uue telefoni, kaotate kõik või suurema osa oma edusammudest. Olen teinud üle 100 pildi, isegi need, mis on erineva värviga ja kui ma selle oma uude telefoni kopeerisin, oli nüüdseks valmis vaid umbes 25. Ma ei kavatse piltide salvestamiseks oma mälu kasutada, vaid tahaksin teada, et ma oma edusamme hoian. Nii et pidage meeles, et ärge kunagi desinstallige, vastasel juhul peate kindlasti otsast alustama.
Ma armastan seda mängu, kui ma selle esimest korda alla laadisin, see läks suurepäraselt ja nüüd olen järsku pildi värvimise keskel ja mind visatakse lihtsalt välja ja ma pean minema tagasi ja alustama hästi otsast. tegin seda viimast korda, ma ei kasuta seda rakendust enam kunagi, kui te seda ei paranda ja ma tean ette, et see on parandatud, see on tüütu, kui teete midagi ja see kaob
Ma liigutan seda mängu nii kaugele, mulle meeldib, et nad panevad mõnel joonisel taustaks lõõgastava muusika, samuti on joonistused nii ilusad.
Kasutage tõeliselt hea valiku igapäevastest piltidest, kuid kvaliteet ja pingutus on tühjaks läinud! Nautige ikka veel seda, üht paremat värvimisrakendust. Varem oli 5 🌟, kuid vähendas seda 3 🌟 peale
Ainult sellepärast, et see võeti mu telefonist ära ja aastatepikkune töö on läinud.😖😢 Muidu on see suurepärane rakendus. Palju valikuid, ei jookse kunagi kokku ja nende abil on nii lihtne hankida palju kalliskive ja keerutusi asjade avamiseks.
Asi, mida ma selle mängu puhul vihkan, on see, et ekraan läheb tumedaks või heledaks ja läheb sellest edasi-tagasi ning kui see seda teeb, siis see teeb mu silmadele haiget ja ajab pahaks. See on lõõgastav, kuid mõne aja pärast muutub igavaks. pildid on kenad, kuid mõned täisvärvilised pildid näevad värvituna kehvad välja, sest mõned värvid ei sobi hästi kokku.
Ma armastan seda rakendust, kuid ma ei arva, et see on õiglane, et vaid käputäis inimesi said igapäevases jaotises uued kategooriad. tarot ja veel mõned uued. nii paljud inimesed postitavad pilte uute kategooriate Facebooki lehele ja on tõesti ebaõiglane, et kõik ei saanud neid. Peale selle on see minu arvates väga hea ajaveetmise viis. annab 5 tärni, kui uued kategooriad antakse kõigile.
Mulle meeldivad pildid ja rakendus töötab hästi, välja arvatud reklaamid. Mõned reklaamid ei sulgu... need, mille üleval paremas nurgas on väga väike x. Peate rakenduse sulgema ja pidevalt uuesti avama. Kõik muud kuulutused on korras, võin need sulgeda. Palun tehke reklaamide sulgemine lihtsaks!
Paint by Number Coloring Games Друштвене игре kstj
Tere, mulle meeldib see rakendus, kuid viimasel ajal olen selles pettunud, sest iga kord, kui klõpsan pildil värvimiseks, kui see laadib, lõigatakse osa pildist ära. Palun parandage see.
Kuigi mulle meeldis 1. mandala, ei olnud ülejäänud pildid, mille värvisin, nii nauditavad, sest ootasin pidevalt, et kuulutus(id) saaks tehtud, et 1 vihje aitaks mul leida pisikese pisikese värvi, mille leidmisel vihje järgi tundsin, et ma poleks seda KUNAGI üksinda leidnud. Ja neid pisikesi pisikesi värve tundus minu jaoks liiga palju olevat. Siis tehti mulle väidetavalt 2 vihjet ja ma ei näinud neid oma vihjenupu all loetletud. See värvimäng on juba desinstallitud.
Peate siia panema rohkem ja uusi erinevaid jooniseid, mida värvida, sest need kõik hakkavad väga vanaks jääma ja see on üsna kurb, et me ei saa. See on päris halb, et me ei saa värvida neid, mis teil siin on ja mis näevad väga tõelised välja kui olete nende värvimise lõpetanud värvimise lõpetanud, siis mis on sellega, et need, kellel on 1000 tasuta, siis tasuta öelge mulle, mis on mis on, miks me ei saa neid värvida, miks me ei saa neid alla laadida
Mulle meeldib see mäng nii väga lõbus ja lihtne, et mulle meeldivad väga erinevad värvid ja mustrid erinevate kunstiliikide jaoks, väga lõbus, kindlasti soovitan
See on tõesti tore ja meelelahutuslik mäng, kuid pean ütlema, et naiste üleseksualiseerimine joonistustel on tõesti tüütu
Brasil Tuning 2 - Racing Simulator Αγώνες qai
Ma armastan seda mängu, kuid kommipuru reklaam on ebareaalne. Mängu vabastamiseks pean kogu rakenduse sulgema ja taaskäivitama. Olen vajutanud x-i sulgemiseks tosin korda rullis ja see lihtsalt vilgub ja tõmbab mind mängupoodi. Palun tehke midagi kommipurustuse reklaamiga. Rakenduse pidev sulgemine ja taaskäivitamine muutub tüütuks.
Läheb kuulutuse juurde ja jääb kinni. Saate reklaame ilma värvita ainult numbri järgi. Kustuta!
Rakendus on pärast viimast värskendust halvasti tõrkunud. Sundsulgemine ja külmutamine samuti.
Ma naudin seda rakendust, mis on väga lõõgastav. Kuid alati, kui ma seda esitan, lülitab see kuidagi mu kärje tausta avakuval tagasi vaikimisi / ühtlaseks lillaks. See on väga tüütu, kuidas seda peatada. Minu telefon on Android 10.
Pärast seda, kui kulutate kogu aja pildi värvimisele ja vajate selle viimase koha jaoks vihjega abi, pärast lisamise vaatamist, et saada vihje, on kõik värvid kadunud ja peate alustama otsast peale. Parandage see probleem ja ma kirjutan värskendatud ülevaate, vastasel juhul pean selle rakenduse kustutama, kuna see on ajaraiskamine.
Suurepärased pildid, kuid värvid on enamikul kohutavad, värvideta on tühimikud, millel pole mõtet ja kõik asjad, mille värvid peaksid olema sümmeetrilised, on kaugel, eriti lilled ja liblikad. Samuti peate mitu korda klõpsama paleti täpid sisse ja välja, et kõik alad halliga esile tõsta. Mul on väga hea meel, et ma selle rakenduse eest ei maksnud.
Redigeeri: Postitasin üle pooleteise aasta tagasi ülevaate, kus kaebasin mängus esineva tõrke üle, mis kustutab kogu minu edusammu. Sain just aru, milles probleem. Iga kord, kui tühjendan selle rakenduse vahemälu, kustutab see kõik minu edusammud.Tea, kas see on rakenduses esinev tõrge, mis põhjustab vahemälu tühjendamisel või muul viisil kogu minu edusammude kustutamise, kuid mõtlesin lihtsalt arvustust värskendada.
See on tore mäng!
Ma oleksin andnud 5, kuid millegipärast viimasel ajal keset värvimist lööb see mind välja ja kui ma selle juurde tagasi lähen, pean osa juba tehtut uuesti tegema. Muidu mulle meeldib see värvimisrakendus väga. see on mu lemmik. alati midagi uut ja mulle väga meeldivad need erilised. soovin, et eripakkumisi oleks rohkem. kui see parandatakse, annan kindlasti 5 tärni!
Nii et see on teine ülevaade. See on suurepärane värvirakendus. Meeskond, kes seda juhib, on abivalmis ja vastutulelik. Pildid on ilusad. Värvid on kenasti tasakaalus. Armastan erilisi pilte. Minu ainus etteheide on reklaamid. Saan aru, et see on tasuta rakendus ja reklaame on vaja. Kuulutus enne värvimist, pärast värvimist ja mõnikord pärast "jätka" riba vajutamist; liiga palju reklaame. Sellepärast andsin neli tärni.
Muusikat ei saa kuidagi välja lülitada. Kasutan seda rakendust telekat vaadates ja mulle meeldib heli, kui olen ühe värviga läbi teinud, aga mitte muusika.
Meeldib... soovin, et kui ma jätkamiseks tagasi tulen, ei peaks ma otsima oma pilti, mille kallal töötasin. Muidu on see väga lõõgastav! ☘💜
Vägev mäng
See oli varem üks mu lemmikrakendusi, kuid iga kord, kui selle avan, meeldib see mulle üha vähem. Varem olid sellel suurepärased pildid, kuid nüüd on näha, et üha rohkem naisi (ja tüdrukuid) seksualiseeritakse. Meeste piltide juures midagi sarnast ei näe. Pole palju POC-sid ja ma ei usu, et olen kunagi näinud pilte, mis kujutavad puuetega inimesi. Rakendus muutub prügiseks ja tõenäoliselt kustutan selle, kui see jätkab seda teed. Ma ei laadinud seda alla poolalasti naiste piltide värvimiseks.
Kui soovite valida määratud värvi ja puudutada ekraani, siis ok. Aga kui teile meeldib tegelikult oma skeeme valides värvida, unustage see. Piiratud kogus tasuta põhipilte.
ระบายสีตามตัวเลข กระดาน wxs